Σας καλωσορίζουμε στο φανταστικό κόσμο του χορού, να γνωρίσετε τα μυστικά του και να “ταξιδέψετε” μαζί μας.

Προσφατα Αρθρα

Latin & Ballroom

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΜΑΘΗΤΕΣΟ κοινωνικός χορός αναφέρεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλουν να ακολουθήσουν ένα χόμπυ και να συνδυάσουν τη σωματική άσκηση με τη μουσική και τη διασκέδαση.

Μέσα από ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα μαθαίνετε να χορεύετε πάνω σε συγκεκριμένο βηματολόγιο που περιλαμβάνει λάτιν και ballroom χορούς.

Καταξιωμένοι χορευτές και δάσκαλοι με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό θα σας κατευθύνουν στα πρώτα σας βήματα και με εβδομαδιαία εξάσκηση θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που εσείς θα βάλετε ως χορευτικό στόχο.

Μπορείτε να μάθετε International και American style μέσω μιας πληθώρας χορών που θα χορεύετε σε parties, εκδηλώσεις και συγκεκριμένες βραδιές που οργανώνουν τα μέλη μας.

Αθλητικος χορος

ΜάρωΟ αθλητικός χορός αναφέρεται σε ανθρώπους που θέλουν να μετατρέψουν το χορό σε διαγωνιστικό άθλημα που απαιτεί προσπάθεια, καθημερινή εξάσκηση, επιμονή και υπομονή με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

Ο διαγωνιστικός χορός αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες καθώς υπάρχουν διάφορες χορευτικές κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να πάρετε μέρος στους αγώνες που διοργανώνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Νομικού Βανέσσα, αναγνωρισμένη κριτής WDC και επίσημη διεθνής εξετάστρια της αμερικάνικης ομοσπονδίας DVIDA είναι υπεύθυνη για την πρόοδο και τη σωστή τεχνική των χορευτών, ζευγαριών, καθώς και των ομάδων που επιθυμούν να καταξιωθούν χορευτικά.