Σας καλωσορίζουμε στο φανταστικό κόσμο του χορού, να γνωρίσετε τα μυστικά του και να “ταξιδέψετε” μαζί μας.

Προσφατα Αρθρα

Τμηματα – Εκδηλωσεις

ΦΛΑΜΕΝΚΟ

ΜΑΘΗΤΕΣΙδιαίτερα εκφραστικός χορός, χαρακτηριστικός για τις κινήσεις των χεριών και το ρυθμικό χτύπο των ποδιών. Είναι βασισμένος στον αυτοσχεδιασμό. Είναι μια τέχνη υψηλών απαιτήσεων που δίνει ένα εντυπωσιακό θέαμα γεμάτο έντονες δημιουργικές αντιθέσεις. Απαιτεί προσπάθεια και αφοσίωση καθώς και σωστή ενδυμασία και κατάλληλα αξεσουάρ. Μπορείτε να μάθετε flamenco σε ερασιτεχνικό επίπεδο ή να προχωρήσετε επαγγελματικά δίνοντας εξετάσεις και λαμβάνοντας πτυχία στα διάφορα επίπεδα που υπάρχουν.

VIDEO CLIP DANCE

ΜΑΘΗΤΕΣΜοντέρνοι ρυθμοί  της εποχής συνδυασμένοι με hip –hop, rnb και funky αποτελούν ένα χορογραφικό μάθημα που θα σας ενθουσιάσει. Κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες που θέλουν να συνδυάσουν τη σωματική άσκηση με τη διασκέδαση και την εκφραστικότητα!

PILATES

PilatesΣωματικές, ενεργειακές ασκήσεις με σκοπό τον πλήρη έλεγχο του σώματος, χωρίς πίεση και κόπωση. Αποτελεσματική μέθοδος για ενδυνάμωση, συγκέντρωση, ευθυγράμμιση και αντοχή.

Παραδοσιακοι – λαϊκοι χοροι

Μάρω, ΚρητικοπούλαΗ παραδοσιακή μουσική και οι αναρίθμητοι παραδοσιακοί χοροί είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εθνικής μας παράδοσης. Προσφέρουν επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση.

Μπορείτε να διδαχθείτε λαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς και να επιλέξετε από μία πληθώρα χορών αυτούς που σας εκφράζουν.

ORIENTAL – TRIBAL

OrientalΔιδαχτείτε τα παραδοσιακά φολκλορικά είδη έως τη σύγχρονη μορφή του Belly Dance. Ο μαγικός χορός της κοιλιάς έχει μια πανάρχαια καταγωγή που οι ρίζες του αγκαλιάζουν θεραπευτικές τεχνικές αλλά και τελετουργίες γονιμότητας. Είναι μια λατρεία προς τη γυναικεία φύση συνοδευόμενη από το ένστικτο και τον αυτοσχεδιασμό της χορεύτριας που μας ταξιδεύει, όχι μόνο στην ανατολή αλλά και στα πιο βαθιά μονοπάτια της προσωπικότητας και του ψυχισμού της. Μυηθείτε στο μυστικισμό αυτού του χορού και μέσα από αυτόν ανακαλύψτε τη δική σας αλήθεια.

ΠΑΙΔΙΚΑ – ΕΦΗΒΙΚΑ τμηματα

ΜΑΘΗΤΕΣΟι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεκινήσουν τη χορευτική τους μάθηση από την ηλικία των 5 ετών μέσω «μουσικοκινητικής αγωγής» από εξειδικευμένους καθηγητές που διδάσκουν τη σωστή ανάπτυξη σώματος και πνεύματος. Αντίληψη, ισορροπία και κίνηση είναι στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία ενός ανθρώπου και η παιδική – εφηβική ηλικία είναι η καταλληλότερη για να αναπτυχθούν.

Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες, παραστάσεις καθώς και προετοιμασία για ερασιτεχνικά χορευτικά διπλώματα, επαίνους και πτυχία.

Χορογραφιες Γαμου

ΓάμοςΓνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η ημέρα της ζωής σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την κάνετε ξεχωριστή. Τα μέλη της V dance Palladium δημιουργούν ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο μόνο για εσάς που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να ξεδιπλώσετε το ταλέντο, το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Σε μικρό χρονικό διάστημα θα μάθετε βασικά βήματα του χορού της επιλογής σας ή διαθέτοντας περισσότερο χρόνο θα φτιάξουμε μαζί μια ολοκληρωμένη χορογραφία.

Επιπλέον ο χορός θα σας δώσει μία αίσθηση χαράς και ξενοιασιάς πριν τη μεγάλη μέρα. Διασκεδάζοντας μαζί και ταυτόχρονα μαθαίνοντας πώς να χορεύετε είναι ένα καταπληκτικό χόμπυ για κάθε ζευγάρι.

SHOWS – SEMINARS

VanessaΚάλυψη οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης από χορευτικές ομάδες, ζευγάρια και solo χορευτές.

Ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια δασκάλων χορού και προετοιμασία για εξετάσεις επαγγελματικών πτυχίων σε όλα τα επίπεδα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΤΥ

ΜΑΘΗΤΕΣΜπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με υπέροχες χορογραφίες που θα φτιάξουμε μαζί ειδικά για εσάς.

Αναλαμβάνουμε τη διεξαγωγή χορευτικών shows οποιασδήποτε μορφής (latin – oriental – groups – solo – flamenco) και υποσχόμαστε χαρά και διασκέδαση με τη συμμετοχή των καλεσμένων σας. Επίσης, μπορείτε να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και parties που δημιουργούμε εμείς για τη δική σας χορευτική εξάσκηση, καθώς και σε δύο μεγάλες παραστάσεις που μπορείτε να λάβετε μέρος με δικές σας ατομικές ή ομαδικές χορογραφίες.

Ενοικιαση κοστουμιων

ΚοστούμιΔιαθέτουμε κοστούμια για ενοικίαση ανάλογα το χορό που χορεύετε και συνεργαζόμαστε με το dancestore.gr για οποιαδήποτε αγορά αξεσουάρ χορού επιθυμείτε (παπούτσια, ρούχα κ.τ.λ)